Reserveren

TableBooking
  EenBraziliaans BBQ menu

  Wat kunt u verwachten?

  Braziliaans BBQ-en oftewel Churrascaria is in Brazilië maar ook in de rest van de wereld een ontzettend leuke en unieke manier van uit eten gaan. Het is uniek door zijn speciale manier van bereiden en serveren.

  U betaalt op maandag tot en met donderdag avond een vast bedrag van €24,95 p.p. Op vrijdag en zondag avond €27,95 p.p. En op zaterdagavond €29,95 p.p. Dit is exclusief drankjes en eventueel dessert.
  Kinderen tot 12 jaar betalen €1,50 per levensjaar. Dit is ook exclusief drankjes en eventueel dessert.

  In de zomer is het zelfs mogelijk om heerlijk buiten te dineren op het terras bij ons grill restaurant. Flesje rosé erbij?

  Reserveer nu

  Watstaat er op tafel?

  Op elke tafel staat een zandloper met een rode en groene kant. Staat deze op groen dan komen de obers, onze Gaucho’s, bij u aan tafel. Rood betekent dat u even pauze heeft. U bepaalt dus helemaal zelf wat en hoeveel u eet in uw eigen tempo.
  Het is mogelijk om in ons Braziliaans restaurant te komen eten van 1 tot 80 personen.

  Bereidop een speciale houtskool grill

  Op een speciale houtskool grill worden de zwaarden, die voorzien zijn van vlees, vis, garnalen en ananas bereid. Geprikkeld door de geur en aanblik van deze producten komen de gaucho’s bij u aan tafel (Rodizio) om het heerlijke vlees en vis vanaf het zwaard aan u te presenteren en te serveren.

  Onbeperktgebruik maken van het buffet

  ONBEPERKT gebruik maken van:
  Soepenbuffet met stokbrood en kruidenboter;
  Overheerlijk koud buffet met visplateau;
  Uitgebreid warm buffet: witte rijst, feijoada, varkenshaas in champignonroomsaus, gehaktballetjes in tomatensaus, roseval aardappelen met zeezout en dragon, gegrilde groenten, kip sate;
  Vlees ( kip met bacon, varkenshaas, diamanthaas, procereur, lamskoteletten, gehaktbrood, spare-ribs, bbq worstjes, picanha, angus beef,kipribs), vis ( zalm, witvis), gamba’s en ananas van de grill.

  Geserveerd door onze gaucho’s.
  Al onze producten worden op een speciale houtskool grill bereid om het vervolgens bij u aan tafel uit te serveren. Een nieuwe manier van dineren die u nu kunt beleven bij Restaurant Comigo.

  Heeft u iets te vieren?
  Neemt u gerust contact met ons op.
  Wij verzorgen uw feest op maat, bijvoorbeeld in combinatie met een Solex arrangement !

  Enheeft u na de Braziliaanse BBQ nog trek?

  Maak dan uw keuze uit onze heerlijke dessert kaart of probeer Ice Dipping!

  ProbeerIce Dipping

  Bij Ice Dipping maakt u gebruik van een schaal met stikstof van -195 graden celcius. U krijgt fruit en zoetigheden die u door verschillende dipping kunt halen, vervolgens bevriest u het in ongeveer 5 seconden in de schaal.

   

  Lees meer over Ice Dipping