Braziliaans restaurant

Braziliaans BBQ menu, wat kunt u verwachten?

Al onze producten worden op een speciale houtskool grill bereid om het vervolgens bij u aan tafel uit te serveren. Een nieuwe manier van dineren die u nu kunt beleven bij Comigo.

Wat is Braziliaans BBQ-en?

Braziliaans BBQ-en oftewel Churrascaria is in Brazilië maar ook in de rest van de wereld een ontzettend leuke en unieke manier van uit eten gaan. Het is uniek door zijn speciale manier van bereiden en serveren. Op een speciale houtskool grill worden de zwaarden, die voorzien zijn van vlees, vis en ananas bereid. Geprikkeld door de geur en aanblik van deze producten komen de gaucho’s bij u aan tafel (Rodizio) om het heerlijke vlees en vis vanaf het zwaard aan u te presenteren en te serveren. Op elke tafel staat een zandloper met een rode en groene kant. Staat deze op groen dan komen de gaucho’s bij u aan tafel, rood betekent dat u even pauze heeft. U bepaalt dus helemaal zelf wat en hoeveel u eet in uw eigen tempo.

Het is mogelijk om in ons Braziliaans restaurant te komen eten van 1 tot 80 personen.
U betaalt een vast bedrag van €24,95 p.p. (excl. drank en dessert).
Kinderen tot 12 jaar betalen €1,50 per levensjaar (excl. drank en dessert).
In de zomer is het zelfs mogelijk om heerlijk buiten te dineren op het terras bij ons grill restaurant. Flesje rosé erbij?

ONBEPERKT gebruik maken van:

  • Soepenbuffet met stokbrood en kruidenboter;
  • Overheerlijk koud buffet met visplateau;
  • Uitgebreid warm buffet: witte rijst, feijoada, varkenshaas in champignonroomsaus, gehaktballetjes in tomatensaus, roseval aardappelen met zeezout en dragon, gegrilde groenten, kip sate;
  • Vlees ( kip met bacon, varkenshaas, diamanthaas, procereur, lamskoteletten, gehaktbrood, spare-ribs, bbq worstjes, picanha, angus beef,kipribs), vis ( zalm, witvis), gamba’s en ananas van de grill;
  • Geserveerd door onze gaucho’s.

Al onze producten worden op een speciale houtskool grill bereid om het vervolgens bij u aan tafel uit te serveren. Een nieuwe manier van dineren die u nu kunt beleven bij Restaurant Comigo.

Heeft u iets te vieren? Neemt u gerust contact met ons op.
Wij verzorgen uw feest op maat, bijvoorbeeld in combinatie met een Solex arrangement !

Het is mogelijk om bij ons te komen eten van 1 tot 80 personen. U betaalt een vast bedrag van €24,95 p.p. (excl. drank en dessert). Kinderen van 3 tot 12 jaar betalen €1,50 per levensjaar.